Tuesday, April 7, 2009

Tarik Diri

Maaf kawan² aku terpaksa Tarik Diri daripada peraduan yang aku ikut sebelum ni, bukan sebab aku putus asa tidak ada dalam kamus hidup aku nak putus² asa ni, tapi... abaikan jer laa... Apapun terima kasih banyak² kepada kawan2 yang undi saya sebelum ni dalam blog penganjur tu, dan lepas ni takperlu nak undi lagik. Insyallah next time jika ada sebarang peraduan saya akan buat yang terbaik. Maafkan Aku.... :)

6 comments:

Shitsurei shimashita said...

kenapa bro? da yg x kena kah dgn web or poll tu?

Ady Syam said...

rasa macam dah tak syok bro, terpaksa tarik diri

leena said...

peraduan apew ni??

Ady Syam said...

ok aku paste komen peserta yang lain

kelemahan sistem pertandingan ini
1-wlaupun tgsan pertama tidak disiapkan tp masih boleh bertanding.alasan sbb blogger sibuk.

maksud tersirat-ingin mencari traffic ke blog fiqlife.

2-mnarik kembali duit pertandingan

alasan dgunakan-sbb ade org komplen psl fiqlife

apa nie bhai? xkn org kate g2 dah ptus asa. dlm bisnes biase ar alsan gni.

3. tugasan pertandingan agak x masuk akal

nape nak tulis artikel psl sume produk pnaja lak? kot ye pun letak la tugasan yg paling last utk lbh cabaran. mula2 nie ptut cabaran biase2jer. kate pertndingan top superb blogger. baek tukar ptndingan top superb sponsor.

Ady Syam said...

satuk lagik komen peserta lain melalui email

Fiq,

Kenapa pulak hadiah utama berupa wang tunai kena tarik balik?? Takkanla sebab ada orang buat fitnah Fiq tarik balik pulak. Sepatutnya jumlah hadiah ditambah untuk membuktikan kejujuran Fiq dlm membuat pertandingan ini. Lambat laun semua peserta akan terpengaruh dengan email2 fitnah yg dulu tu. Iyelah, daripada buang masa buat tugasan, tiba2 semua peserta buat tugasan yang lain pulak. Tugasan : FIQ ONLINE BLOG PENIPU. Tak ke haru dibuatnya?

Harap2 ada yang reply email ni. Jgn lupa c.c. kan untuk peserta2 lain.

luvida said...

la yeke..
em xtau lak smpai cmtu feedback org :P
xpela abg ady..hehe.
:D