Tuesday, April 28, 2009

Pengunjung ke 10,000

Terima kasih atas sokongan dan kunjungan kawan² sepanjang blog ini dilahirkan, untuk menghargai para pengunjung, aku nak bagi hadiah kepada pengunjung yang ke 10,000. Hadiahnya merupakan banglow 8 tingkat dan kereta lamborghini reventon edisi 2008 heuheuheu percaya ker? hahaha kena tipu! Ok siyes sebagai penghargaan aku akan bagi Award dan Top-up Handphone sebanyak hurmm... Jeng... Jeng... Jeng... (Rahsia) heuheuheu ok lah tu!!! Ada lagik!!! dan jugak PERCUMA sebuah "Banner" Gif/Flash atau Pengubahsuaian Template pada blog. So kepada pengunjung yang ke 10,000 sila hantarkan Print Screen (Jangan Edit) dan email kat aku di adysyam2001@yahoo.com atau YM kalau aku online.

Disini kita bertemu dan saling bertukar ilmu, bersama kita berkongsi ilmu dan pengetahuan untuk memperkasakan akal dan diri :).

37 comments:

I n n z said...

mcm menarek jew..
nk jOin boleyh ?

^___^

Ady Syam said...

buleh jer cik innz.. terbuka kepada seluruh warga bumi :P gud luck yaa!~ thanx for support!!!

Encik Azizan said...

bez2...ak tggu bro...muahahaha
topup 50 ke?ngeee

Dee said...

alamak..confirm dee terlepas ni nanti..huhuhu..

friendly81 said...

aduh... setakat aku masuk ni baru 9689... lagi 311 visits lagi nih....
takpe nanti aku skodeng2 lagi kat sini... hehe...

Ima said...

nak masuk jugak...nak menang jugak..ekekkeke

mamaadam said...

huh harus join nih

fiezabaiduri said...

wahh..ada contest,..ada hadiah..
syokk woo..

hadiah saguhati tak de ker..?hehe

mumu said...

wah topup hp 2 yg aku nak 2. free babe. sape anak. waha

mumu said...

*tanak

Masz said...

nape yg 10,000 je?
adoi..

anak laut said...

wah....hadiah yang begitu hebat betul..!!!!!!

Ady Syam said...

Masz sorry takde sponsor :P heuheuheu... arr apa tunggu lagik jom layan eh aku pun buleh join ker hehueheuheu!~

Dee said...

err.. lmbt lagi kot.. ade lagi 200.. huh...

Ady Syam said...

Dee 9815 sudah... lagik 185 :)

Saichou said...

skang aku pgujung yg ke 9816 lah..184 lg..huhu..
cm menarik jer offer tu...nak2..

PJ selamba said...

alamak...
aku terlepas...
pengunjung ke 10,001..
sayangnya...

PJ selamba said...

eh!
belum lagi la...
baru 9841...
cis!
ampes!

Dee said...

skrg 9861..lg 139

Ady Syam said...

waaa dah 9935.. lagik 65 huhuhu award dah siap :P
http://sites.google.com/site/adysyamproject/Home/Anugerah10000.jpg siapa laa yang bertuah ek :P

friendly81 said...

suma dok nunggu jak nih....
aku kuar lah dulu.... :)

Youjie said...

9983 waa..heheee

friendly81 said...

waaaaa..... aku dapat 10001.....

Youjie said...

waaaa hancus!!!

friendly81 said...

aku kuar la.... sikit lagi... isk.....

Ady Syam said...

eh siapa yang dapat pengujung ke 10,000 sila email print screen ek aku nak bagi hadiah dah ni :)

Dee said...

ceh..kuar skejap je terus dpt no 10010..hampeh..frust2..

Saichou said...

la terlepasssss...

moon_iera =D said...

terlepassss jgk...waaaaa~!!!!
10041...

moon_iera =D said...

bro..len kali bwat lg ekkk..
hehehe...
nk adiah~!!!!

gurlzz didie said...

macam mane nak tahu neh..korang tgok kat mana..

khairul onggon said...

Terlepas hehehehe... lambatnye den...

Masz said...

la...dah 10121 dah...
hish..
cpt beno..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aduhhhh.

lolly pemenang ke 10000!

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

tp kat belog owg len la..

wawwawawwa.

Saichou said...

umumlah sape dia?

jebat_durhaka said...

sapa pengunjung ke 10 000 tu ady?

Ady Syam said...

ok besok aku umum.. beliau baru jer email aku tadi :D