Friday, April 3, 2009

Anugerah Blog Indah

Sepanjang 4 bulan lebih aku berblog (after jeles tengok wife aku berblog) akhirnya blog ni telah mencecah lebih 70 followers dan lebih 100 blog yang telah aku terokai dan aku follow. Terima kasih kepada followers, blogger yang lain dan pengunjung setia yang sudi singgah di blog yang serderhana ini dan sebagai penghargaan aku ingin memberi penghargaan yang tak seberapa sebagai tanda terima kasih aku kepada semua. Semoga Blog ini dapat memberi manfaat dan perkongsian untuk sama² menimba ilmu dan bertukar fikiran dan terima kasih pada para blogger yang telah banyak memberi tunjuk ajar dan sokongan sepanjang aku berblog (Firstly thanx to my wife kenalkan aku dengan blogger tapi sekarang aku lebih terer dari dia :Þ). Mohon Maaf dari hujung kaki hingga ke hujung rambut jika sepanjang blog ini mem"PUBLISH" post, ada insan² yang secara tak sengaja tersinggung, tak sedap hati, terasa atau sebagainya atau kata² yang tertaip terkasar bahasa, mohon seribu maaf, aku hanya insan biasa yag tak lepas dari kesilapan.

Terimalah Award ataupun Anugerah Blog Indah yang tak seberapa ni kerana korang MEMANG BEST!


Ngeee jangan main² ada trophy oscar lagik you! :P so harap kawan² terima anugerah ini seadanya dan ianya ikhlas daripada gubahan aku sendiri, copy paste jer code kat atas tu kemudian tepek kat gadget HTML/JavaScript atau copy and add laa picture ek...

37 comments:

joegrimjow said...

. alamak, bab bab gini la susah.haha, xtau camne nak bagi kat org..jahilnye ku

SyaNa said...

aku amek ye..
jgn mintak blk tau :p
tq

Ima said...

bie, syg leh amik x?hahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

boley amek kah?

Ima said...

miss lolly amik je..sile2 org dh bagi kite amik..mariiiii

Dee said...

thx for the award...ady dh taukan apa hadiah..nti dee poskan ek..hahaha..next week..

♥ m!Sz FaRaH™ ♥ said...

yeayyy..dpt awrd..
tengkiu abg ady...

Mr.shari said...

yahuu!,dpt award!,trima kaseh ruan umah.sgt mengahargainya!;]

♥ adLya ♥ said...

mekaceh bg kita ek..nti kita amik..
tq

inn said...

owh nanti inn siarkan kat www.iniduniatag.blogspot.com


inn malu nk pamerkan kat tempat org ramai,takut riak.

ok trima kasih.inn ucapkan

Muhammad Azli Shukri said...

fuuhh..saya ambik ni..fist time saya letak anugerah mcm ni kat blog saya. Syabas, persahabatan yang mulia.

Mr. Azizan said...

awrd mahal nih..oscar lg..kalah slumdog..ngee..mekasih..

Ola said...

hola2^^
sya grab da oke..

cist..main jeles2 lg tuh sma wife..
haha

wana said...

Wahhh.. beshhh.. sempat kutuk bini ekk.. hehehe.. nnti kiter amekk ekk bro.. suka nau masuk blog bro neh.. rasa cam kiter ni jahil bebeno la..

cendawanintim said...

mekasih333...

so sweet la award nih..

KUNTONG said...

Pantun direka khas untuk Ady Syam:

Pokok sirih di tepi perigi,
Batang keladi dibuat sayur;
Terima kasih daun keladi,
Sama-samalah kita bersyukur.

P3tani is my nama said...

wah thanks2..
:)

iKa said...

uwahhhhh..
mcm xcaye jew..Ika dpt award!!
mak..ayah...ika dapat award!!
terime kaseh kat mak,ayah..org2 kg.semu y tlibat lam blog neh..errrkk!!
tbgi ucapn lak..!!
ngehehe,..
BRO! tanxx!!
tanxx so much!!
bnilai awrd nih..
xderk kat tmpt len.
"sdrhana itu Indah"
...10q'....
anywy..
BRO!!
"EpY besday".......

Zahirah said...

wah...siap ada award...nak amik ni..TQ very much n epi belated besday.. :D

Dinda said...

tq abg ady,,
nway,epi belated besday,,
muahaha~

Teguh Perkasa said...

Salam...
Terima kasih daun keladi....

Datin Paduka Bokbong said...

thanx 4 d supa'best award!
yippeeee!!
kmslm wife yg cute tu!
:))

Danish Andzar said...

Salam...
X tau nak cakap per arr...
time kasih bebanyak...
moga dipanjangkan umur

hanieliza said...

salam..
terimakasih kerana sudi menghadiahkan kakliza award..
lama dah tak terima award ni..rasa macam seleberities plak..
apapun kakliza doakan semoga sentiasa bahagia..gembira disamping isteri tersayang...

kakliza akan gantungkan dalam dapur kakliza..InsyaAllah...

cik_mimie said...

time kaseh bg award ye..
smg maju jaya
anyway comel design award ni :)

aNnAsUeJiE said...

saya nak amek nih,nak amek nih~ ;D

Hati Ema @ Red said...

nak kene ambik ke ni... hahahaha

pink_butterfly said...

award?

yeayy!!!

trima kaseh pnunggu gua~~~


nti rama2 update kt dlm blog ya!

*ErichiyanA* said...

trimas ya...
sudah ku ambil awardnye..
heehee..

edancoba said...

Laaaaahhhh...
time kase lah di atz kurniaan anugerah nie!! waaahhh artiz kah aku?
matieylahh mnerima nyer.. tido x lena laaah sy dbuatnyer..
paper pon abg, THANX SO MUCH!
keep in touch k...
haaa bangga lah tue coz dh pandai dr wife tecinta...
TANIAH...:P

ibrahim a.k.a sailoRman said...

nak amik gak leh x??

amik tau..

hehehe..

PJ selamba said...

err
am i included?
hehe
takde pun aku ambik jugak..
thanx syg...
aaaaa
kena parang lagi la ngan bini ko...
haha

nadiya said...

bro...
tq....
terharu sgt....eheheh~
1st tyme dpt award...ngeee~

Cool Guy said...

Wahh...best... Baru mula berjinak dengan blog dah dapat award... terima kasih bro...

Yanie said...

thaks for the award...he3... :)

Mimi's Mayonnaise said...

Cantik blog nih...

timer kacih yer kerana memberi anugerah oscar tu...

hana_tomei said...

yeh..yeh..dpt gak..thanks abg ady..jasamu ku kenang..hehehe