Monday, April 20, 2009

Filters Unlimited 2.0

Satu lagi software yang sangat berguna... pada semua kawan² yang ada Photoshop tu wajib ada software ni... Portable You!!! Jom... mudahkan kerja² photoshop anda dengan Filters Unlimited ini, macam² adaaa!!! Dengan software ni kawan² tak perlu susah² nak berguru atau bertutorial lagik... hanya dengan 1 klik anda boleh mengubah pelbagai bentuk hanya dalam 1 filter.
Klik bawah ni untuk download


File adalah bentuk *.rar pastikan ada mempunyai software Winrar. Setelah habis download, extract file Unlimited Filters 2.0 didalam C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS3\Plug-Ins\

Apa? Korang takde photoshop lagik?
oh ok download kat sini.

ENJOY!!!

14 comments:

Youjie said...

i love cs3..
Urm,,best ker..

paan said...

wah bagus...hehehe.thanks sebab dengan murah hati berkongsi ilmu kat sini

Ady Syam said...

sure best Youjie tak rugi kalau cuba... :)

luvida said...

huhu..ye saye pon nk donlod.
:)

luvida said...

x bole pon?
da download tp x de folder setup.exe pon?
uwaaaa

Ady Syam said...

luvida memang takde setup.exe, file zip tu kena extract kat C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS3\Plug-Ins\ tak pun extract kat mana² kemudian folder dia cut and paste kat C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS3\Plug-Ins\

Ady Syam said...

bila dah zip nanti bukak photoshop... automatik bahagian filter nanti ada new bar Unlimited Filters

mamaadam said...

oh blog yang penuh ilmu.. Allah rahmati supermannnnnn

Ady Syam said...

ngeee.. makaseh mamadam :P sesama kita berkongsi ilmu

Youjie said...

hehehe...nk download ni la fenin nih..
Mcm kes Nuffnang aku la..

Hahaa..teknofobia btol aku nih!

luvida said...

ouh ok2...x bace instruction penoh.
ghee.
ampun2

Binjaie said...

menarik bro...

9Nine said...

Thanks..
Suka belajar ps gak..

@}--niEra-- said...

terimas...cntk...