Monday, April 13, 2009

Bila Aku Jawab TAG...

Seminggu tak bukak blog dan aku kena TAG lagik... semua tag datang dari n4dh!3r4, red, afsal8281 dan Ummie Hanie.. ehh semua cewek² yang tag ni huhuhu... memandangkan TAG mereka ada yang sama dan lebih kurang sama so aku jadikan satu jer laaa...

1st, download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com/


1. Do you think you are HOT?
Yaaa aku memang HOT sebab baru jer lepas kena demam HOT... uhuk uhuk.. batuk pun tak ilang lagik ni

2. Why do you like this picture?
ni laa sebenarnya aku dulu sebelum mula berblog, hobi aku dulu terbang sana terbang sini, selamatkan orang tapi penat laa so aku tukar hobi main game jer... Betul La Weii!!!!

3. When was the last time you ate pizza?
errr... last month tak silap my wife call dominos kat umah...

4. The last song you listen to?
Rendang tak berbuah dari Hattan... tengah dengar radio ni

5. What are you doing right now besides this?
takde apa customer takde so takde laa kerja :D

6. What name u prefer besides yours?
nanti ar aku check

7. People to tag ?
1) BatMan
2) IronMan
3) UltraMan
4) KluangMan
5) CicakMan

8. Who is no.1?
No 1? siapa? aku laa no. 1 yang tu kat atas semua tak sehebat aku... laaaa Betul Laaa Weii!!!

9. No.3 is having relationship with?
UltraMan selalu gado dengan MR. Resakse dia tak suka mengadakan hubungan dengan sesiapa sebab dia suka gado² jer

10. Say something about no.5?
Budak No. 5 budak baru tu... baru 2 kali jer muncul tak kuat pun sebab tengok getah jer dia takot... tapi lidah dia mak aih panjang woo!

11. How about no.4?
Ni Otai... Dia duduk rumah sakit jiwa, tapi jiwa dia tak sakit... dia la hero berjiwa mulia :D tapi memang sewel² skit.

12. Who is no.2?
Yang ni dah lupa kat aku walaupun dulu aku ajar dia belajar terbang skrg dah pro giler and pemes tak sabar aku nak tunggu HULK kerjakan dia ni.

13. Others?
Takde siapa² dah.... Hehehe nak TAG aku lagi? sure aku jawab... heuheuheuheu Jangan Marah!~

5 comments:

Selamburb said...

super man seh..
super 'lagi sikit nak' impose..
semua pempuan eh..
nnt kalo sy ada tag..
sy pilih bro..
hehe

Ady Syam said...

heuheuheu aduh selamburb dun tag me please :P

DrSam said...

kelakar jawapan TAG kamu ni :) Boleh jadi sumber inspirasi. Saya naik seriau bila baca TAG orang lain sebab diri sendiri masih banyak hutang-hutang TAG tak tertunai!

Agaknya, kalau ada sesiapa yang hantar TAG lagi, sure demam tak kebah-kebah.

mamaadam said...

wachaaaaaaaaa supermann

Anonymous said...

Hello
lexapro pharmacy
These withdrawal symptoms are tiredness, irritability, tingling, or bad temper.
[url=http://www.topcobilliards.com/]lexapro anxiety[/url]
It can be increased to 20 mg once a day after a week.
http://www.topcobilliards.com/ - lexapro escitalopram

Escitalopram starting dosage is usually 10 mg once a day and can be taken in the morning or in the evening.