Wednesday, April 29, 2009

Award Pengunjung Setia

Terima kasih kepada pengunjung yang menyertai peraduan "Pengunjung Ke 10,000", Tak sangka semalam laju jer counter unique berjalan dan Alhamdulillah kita dah ada pemenang, tapi pemenang tersebut belum lagi menghantarkan email kepadaku... Kemanakah kau menghilang wahai pemenang?

Apapun kepada yang kurang bernasib baik aku tidak akan menghampakan kalian dan sebagai tanda keikhlasan menghargai kunjungan kawan² sehingga membuatkan blog yang sederhana ini mencecah sehingga 10,000 pengunjung, aku ingin memberikan sebuah Anugerah/Award yang tak seberapa ni untuk semua Follower dan Pengunjung Setia blog ini. Terima kasih atas kunjungan anda... Disini kita bertemu dan saling bertukar ilmu....

P/S: Pemenang Pengunjung ke 10,000 sila email aku sebelum besok, jika tiada pemenang peraduan ini akan diteruskan melalui pengunjung yang ke 11,111 :)

36 comments:

aNnAsUeJiE said...

tengkiu!!!! dah amek dah!! ;D

Ima said...

award lagik?wahhhh..lihatla doniaaa..hahaha..tq tq..bie nanti jgn lupe update blog syg ek...huhuhu..tolong touchup2 skit..ngeh ngeh ngeh

:: HUSNA :: said...

x dpt hadiah pengunjung ke 10,000 dpt award ni pon jd la... tq2

D@U$™ said...

tHANKS yEK...
sEBENARNYA dAUS dAH dATANG pAGI tADI bILA dAUS tENGOK bLOG aDY dAH dIUPDATE kAT dASHBORD.
tAPI x bERANI nAK aMEK...
hEHEHE...

JIVEBUMZ said...

aloooo nak join nape aku terlepaih pulakkkk huhu nak top up freeeee

Ema@Red said...

nak kutip award..adehhh beratnyer trophy no...

Bard Syah said...

hekhekhek!~
dah dtg gak!~

**lenggang lenggok . tayang2 kat suma2 org.. ekeke!~

terima kasih sahabat .. terima kasih .. =)

.aku Josh. said...

hehe,thanks bro! have taken it!,will put it in my blog shortly after this :] have a great day ahead of you!

sajeedhani. said...

trimas ya tuan rumah.
:)

Bard Syah said...

heuheuehuehuheuhue!~~!
bes2!~ ai laik!~ =D

Seti@wan Dirgant@Ra said...

siapa sih yang beruntung dapet award keren ini. Siapa yang menjadi pengunjung 10.000???

mamaadam said...

uik tak aci la cepat tul dah ada pemenang! takpela amik award la sob sob sob

♥ miSz FaRaH™ ♥ said...

tengkiu abg ady....

friendly81 said...

aku dapat gak award nih... wah, terima kasih kepada admin blog nih...
buat admin, kalo nak tahu pengunjung yang ke 10000 tu datangnya dari USA kot... visitor yg tak di undang... heheheeee....

Saichou said...

tq... :)
wat2 lah lg yer..dpt banner tu best..mls nk blaja wat sndiri..

+MisZ NuRuL+ said...

err,,ley amek ew award tuh??huhu~~ :DD
*malu2 miow jap* kah3 :P

I n n z said...

tah2 kn visitor tuh x pasan yg dy tuh visitor ke 10k
hehe ;)

Dee said...

tenkiu tuan rumah...
huhu, malu2 lak nak amek nie..
ehe..

moon_iera =D said...

mekacih...
suke2...=D

luvida said...

yeayy!!
dapat jugekk..:P
tenkiu2 abg ady

aimee said...

terima kaseh encek!!!

Saichou said...

saya dh amik award tu..dh paste kt blog saye..makin berseri2 blog saye..tq so much.

Dee said...

dah amik..thx..sapalah yg bertuah tu ye..

paan said...

lawa la award nie..aku nak amik gak la..tq bro...buat pertandingan byk2..tingin nak menang.hahaha

tuan blog,mintak kebenaran nak amik award ye..

Ummi Hanie said...

Elowww...Salammm Ady

adakah ini award yg and maksodkan ittew??

kalo betul , thankssss....

kalo x betul , haruslah saya buang semule dr blog sy ..huhuhu

kadokz.senpai said...

tima kaseh.. ;)

green said...

wahai kwn blogger, terima kasih...later sy buat satu entry khas..after exam..

mumu said...

thanx:)

Teguh Perkasa said...

Terima kasih... cantik awardnya..

Cool Guy said...

TQ bro....

Hati Kristal said...

Terima kasih..........

cik_kiAh said...

time kasih! hehe...suke...urm,cmne nak buat award ek? tulun beri tunjuk ajar~ =)

ladyeena said...

thanks, ni nak tampal la ni...

cahaya bulan said...

thanks..ku pasti akan mjadi pengunjung setia mu..:) da amik nt kita post ya..:)

Ariey said...

TQ bro untuk Award ini lepas ni aku akan lebih setia kepada engkau dan tak curang lagi hehe

PJ selamba said...

hehe..
aku nak ambik..
tapi muzium aku dah tak muat la...
(alasan malas edit slideshow)
ekekeke