Wednesday, March 4, 2009

Rahsia Bantal Tidur

Lama tak posting... bz bz bz... aku baru pindah rumah and banyak kerja nak di buat, so paham² sajalah... kat sini aku copy paste dari salah satu pebret forum aku iaitu "rahsia bantal tidur" untuk di kongsi bersama... boleh caya ker? huehuheuheu lu pikir laa sendiri

Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

Tanpa bantal... dan tak punya bantal langsung
Mereka ni... pegi la beli bantal satu weii!! hehehehe juz for fun k…

3 comments:

PJ selamba said...

Memeluk Bantal

aku bukan takat peluk bantal
semua aku peluk
teddy bear, pooh, orang...
aaaaa... orang? belum kahwin takleh ke? ngaaa

Menggunakan Banyak Bantal

up to date, 6 bantal aku guna sekali tido...
2 bantal kiri kanan...
1 tido
2 bantal peluk
1 teddy bear

lalalala...jgn terkejut lak ye! teddy bear tu lagi besar dari aku!
adeh

hanafana said...

hehe..semua fana penah buat..jadi mcm mane ek??

luvida said...

erkk bro PJ ade teddy..
waaa..
luvida punye pon tggl kt uma tau!
hehhee..