Wednesday, March 25, 2009

Template Baru... Bosan... Tutorial

Amacam wajah baru blog ni? boleh laa... gatal tangan nak tukar template, asyik tolong orang buat blog, sesekali aku pun nak tukar template aku jugak. Tak banyak yang berubah, aku cuma tukar background, header dan sidebar sahaja. tak boleh pegi entry ni... well aku teramat bosan, pelbagai masalah nak fikir, malas nak fikir tapi kena fikir jugak zzzzzzzzzzz, last² kebosanan melanda.. dah la tak boleh tido zzzzzzzzzzz!!! sabar jer laaa... ok laa aku nak bzkan diri lepas ni kat sini nak buat tutorial. hurmm... tutorial apa ya? hentam sajalah! janji rock, apa pun aku nak start dari widget mp3 yang aku cilok dari 4share untuk download mp3, buat tutorial HTML dan kemudian dari nuffnang :P. See ya!!!

4 comments:

PJ selamba said...

wewit!
cutenye template baru ni...
mcm tuan dia jugak...
err...
sat sat...
ko cute ke?
cis! perasan...
aku tau apa ko nak reply...

'zzzzzzzzz'

Ady Syam said...

zzzzzzzzzzzzzz!! pj!!!!

Dee said...

oklah tu..tp sy xde headerlah..buatlah tutorial header..leh sy blaja..

Ady Syam said...

ok Dee Insyallah aku try buat dalam masa yang terdekat ni