Saturday, March 28, 2009

MAYSYDA = ADYSYAM

Heuheuheu... Ramai ingat aku pompuan zzzzzzzz!!! aku lelaki laaa... adess.. tulen!!! telah berumahtangga... Aku letak link blog aku maysyda sebab nama ni aku dapat ilham after aku terbalekkan nama sebenar aku, bunyik macam perempuan dan tiada makna pun (huh!), tapi aku teringin nak letak nama bakal anak perempuan aku Nur Maysyda Mujahidah ngeee :P angan² tu... sedap ke nama tu? cuba baca full name plak... Nur Maysyda Mujahidah binti Ady Syam pergghh!!!! sabar.. sabar.. my wife pun baru mengandung 13 minggu tak tau lagik lelaki ker pompuan... untukmu sayang... sabar ek... sekarang dah nak bulan 4... pejam celik pejam celik... Insyallah baby kita akan selamat dan sihat dilahirkan. Huhuhuhu nervous nak jadik Abah ni :P... Rasa cam percaya tak plak... apapun syukur alhamdulillah... tak sabar nak tunggu baby keluar, rasa macam baru seminggu jer habis nikah ngeee :P... aku tepek gambar aksi superman yang aku cilok dari blog my wife kat sebelah ni, jangan terkezut huehuehue....

Minggu ni aku bz buat tutorial blogger request dari kawan²... aku tak lah pro sangat tapi Insyallah aku akan buat yang terbaik, kepada kawan² yang ada masalah tentang blog boleh refer kat aku Insyallah aku akan tolong setakat yang aku mampu. Oh ya malam ni adalah Hari Bumi (Earth Hour) dah ready bergelapan untuk sejam? ngeee... best! best! ok laaa hujung minggu ni tersangat laa free... aku try buat tutorial background plak lepas ni... sebab ada kawan² nak belajar letak gambar kat belakang background blog... oklah... see yaa!!!

16 comments:

sajeedhani. said...

yuhu.
congratz oke!
jage ur wife bayek2.
huhu.:)

Ady Syam said...

thanx hani... ^_^

luvida said...

hehehe..tu la mule2 pon kempius.
ingt blog pempuan.
:)
aloh tau la bro ade sis ima.
kmpem la laki tulen.
:P
cedap jugak name bby tu..
tapi kne jugak cek name yg ade 'makna yg baik'
:D~

Mr. Azizan said...

tahniah bro..klu ltk nme azizan pun ok gak 2..klu laki la..hohoho

Ady Syam said...

tu ar.. takde makna tapi sedap di dengar... tu yang tambah mujahidah yang bermaksud pejuang, berani dan di tambah lagi nur sebagai cahaya.. total mean "cahaya maysyda (hidupku) yang berani dan berjuang di sisi Allah" :)

Ady Syam said...

heuheuheu zizan zizan...

luvida said...

"cahaya maysyda (hidupku) yang berani dan berjuang di sisi Allah"
waahh..sgt best.hehee..
:D~

tapi jenuh lah anak tu nk tulis name
sok2 kt paper exam...
panjang2 nme budak zmn skg
huu~

Ajwin Ajeera said...

congrats!!
wahhh.
bestnya nk dpt baby dh!!!

Ivy Metaga said...

halooo..tahniah buat ady dan isteri..wahh..best2 jadi parent ni..hihi..

Ady Syam said...

hehe makaseh.. makaseh... best! best! :P

bella said...

wah...
die nti jd daddy...
bestnyer...
tahniah2...
jge wife lek lok...

Ima said...

btul2 luvida...mlm tdk dh bncg maybe nama lain nanti..huhuhu..maysyda mmg best tp x tau makna kan?mujahidah nama anak buah habie..uwaaa..nama sedap gak tp mcm x best lak nama sama dgn sepupu kan?so akan kami review balik nama2 baby...huhhu

Ima said...

huhuhu..bie kite kan dhbincang mlm tdk...uwaaaaaaaaaaa.....

Cahaya Mata Nur'ain said...

a'ah aku pun mula2 tu tgk apehal lak ko nye tu mcm pmpuan bila aku terbalikkan oooo...adysyam upenye...kalo nak letak nama ank ko pun cantek...cantek... aku sukeeee ngenenge

ooo tak sabo nak jadi abah eh..aku pun tak sabo nak timang anak sedara baru... aku doakan ima and baby kowang selamat dikandungan dan selamat dilahirkan eh.. berbahagialah kowang nanti sepertimana aku... amiinnn

Ady Syam said...

Amin!! Thanx Sal... semoga ko pun bahagia hingga ke akhir hayat

Ima said...

eh tapi kan sal..dulu aku ingt maysyda tu gf lama die daaa..hahahaha