Monday, June 29, 2009

Award Blog Indah dan Top Komentar

Hujung minggu yang indah ini aku ingin mengambil kesempatan untuk memberi penghargaan dan tanda terima kasih kepada pengunjung dan follower di dalam blog ini. Dalam minggu ini aku amat gembira kerana traffic yang masuk ke sini telah meningkat dan aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada blogger yang membuat rujukan dan link ke sini. Ucapan ribuan terima kasih kepada blog mamatisya yang telah membuat posting dan rujukan Blog Berat dan juga bloger-bloger yang lain yang tidak dapat saya sebutkan namanya di sini.




Pertama kali aku memberikan Anugerah Blog Indah semasa follower di dalam blog ini hampir mencecah 70 orang. Dengan sungguh berbesar hati, sekali lagi aku ingin memberikan anugerah tersebut untuk semua pengunjung dan follower kerana terus menyokong dan mengunjungi blog ini sehingga mencecah lebih 370 orang follower dan 18 ribu pengunjung sepanjang 6 Bulan aku berkarya di sini. Terima Kasih, Terima Kasih dan Terima Kasih.

Dan kali ini juga aku ingin mengambil kesempatan kepada para pengunjung yang telah memberi ulasan yang membina dan terus menyokong sepanjang aku berblog di sini. Terimalah Anugerah Top Komentar ini sebagai tanda penghargaan dan terima kasih daripada aku. Senarainya ada di bawah ini.





Semoga ilmu yang ada di sini dapat kita manfaatkan bersama.

Terima Kasih!!!

Disini kita bertemu dan saling bertukar ilmu.

14 comments:

Ima said...

wah dapat award la?tengkui tengkui...award yg lama pun x amik lagik...sbbnye?sbb selalu nye habie yg dok tolong setkan dlm blog..jadi silala jalankan tanggungjawap anda nanti ek..hahaha...

Seti@wan Dirgant@Ra said...

Indah sekali Awardnya sobat,... selamat buat yang mendapatkannya.

MsRahah said...

thanks bro!
i learned a lot from ur blog post actually:)

i'll link ur blog to my sales blog too

jom lah jenguk sales blog i gak

http://shoppersjoint.blogspot.com

Ummi Hanie said...

salam...
wah den dapek award lagi ya ! ni yg ke-2 dr SSi ..tq Ady . Rajin create award . Cun plak tu .

Nantikan award dr blog Hanie pula ya

Eyna's said...

adi@ maya karin...heheh

Time kasih ye...
cantik award tu...
nanti sy gantung kat umah kay...

mama tisya said...

tq sudi bg award pd mama tisya

adreYna said...

thankz en ady..
sy amik award k..
dpt access blog ni trus amik award..heheh

joegrimjow said...

wahaa
award lagi ek

lalink7 said...

mekasih la yek..

heheh..nnt i grab..hoho.

Dee said...

dh amik..eh2 sy ke yg rajin komen tu..kihkih...

n@m@n said...

mekacihhhhhhhhhhh

paan said...

jutaan tahniah aku ucapkan pada bro kerana telah berjaya capai ke tahap yang tinggi nie...harap dapat beri tunjuk ajar pada aku..semoga terus maju jaya..

luvida said...

yeayy suke dpt award.
hehehe..
tocey2 :))

Ivy Metaga said...

tq utk award ni yer..=)