Thursday, July 2, 2009

Tambahkan Pendapatan Dengan KuasaRM

Salam... Senario menambah pendapatan secara online kini sebenarnya suatu cara terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin memperbaiki kewangan mereka. Mungkin ramai diluar sana ingin menambahkan pendapatan sampingan tetapi tidak tahu bagaimana caranya. Di sini aku ingin kongsikan bersama melalui pengalaman pertama aku dalam menyertai program KuasaRM untuk menambahkan pendapatan.

Dengan hanya bermodalkan RM20, Alhamdulillah di hari pertama sahaja aku mendapat pulangan sebanyak RM80, dan Insyallah ianya akan terus bertambah sehingga ke hari ini. Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana wang tersebut boleh digandakan dengan sedemikian. Untuk makluman program ini bukan program MLM, Menjual Produk, atau sebagainya. Program ini merupakan;

SISTEM KUASARM YANG MUDAH DAN SENANG
MODAL YANG RENDAH RM 20

100% KEUNTUNGAN MILIK ANDA

TIDAK BANK IN KEPADA ADMIN

TIADA CAS PENGELUARAN

HANYA DENGAN KONSEP PROMOSI LINK ANDA


Untuk menjadi ahli, modal RM20 diperlukan, dan setelah menjadi ahli anda akan mendapat 17 ebook percuma seperti dibawah.

1. Cara Buat Ebook
2. Panduan Biz Internet
3. Software pencari email
4. Software bulk email sender
5. Senarai Email List
6. Cara Format Komputer
7. Panduan Membina Laman web
8. Panduan Buat Ebook Cover
9. Skrip Web Matrix
10. Skrip Level
11. Bukti Kebenaran Al-Quran
12. 1001 Kisah Teladan
13. Kisah Para Nabi dan Tokoh Islam
14. Himpunan Risalah Islam
15. Koleksi Hadith 40
16. Nabi Muhammad S.A.W
17. Kitab Riadhussolihin

Banyak bukan, tapi percayalah ianya semua diberikan percuma hanya dengan RM20 sahaja, Cuba bayangkan berapakah harga jika ebook tersebut dibeli daripada laman web lain? Dan keistimewaannya anda berpeluang menjana wang sampingan. Dengan sistem yang menarik ini membuatkan aku terus berani untuk mendaftar setelah dikenalkan oleh seorang rakan di dalam blog. Terima kasih mama emry kerana memberi peluang untuk aku menambah pendapatan dan memperolehi ebook yang sungguh bermanfaat.

SISTEM SEMUDAH ABC
1. DAFTAR

2. BUAT BAYARAN RM20 KEPADA PENAJA ANDA

3. PROMOSI LINK PENAJAAN ANDA

4. TERIMA BAYARAN DARI AHLI BARU

MUDAH ,SENANG DAN PANTAS!


Kepada kawan-kawan yang berminat dan nak join sila contact aku atau terus sahaja klik di sini. atau banner di bawah



Sebarang Pertanyaan sila YM aku di adysyam2001@yahoo.com atau hubungi terus ke 016-6189594

8 comments:

afsal_8281 said...

huhuhu
takde sapa pun nak masuk tau
sedey aku ni
da pomot ia2 tp org wat derk je
nasib laaaa

Ady Syam said...

sabar laa sal.. maybe belum terbuka pintu hati dorang nak join.. usaha tangga kejayaan :D...

enasan said...

wah ady nmpk cam menarik..xpe nnti sy pikir2kan...


byk manfaat nie...bgus2

Dee said...

hmm, jom masuk Ceramic Business Club lak...
ehe...
ade peluang jadi usahawan berjaya nnti...

AkuSiMisteri said...

sori bro.. cilok artikel untuk buat promosi.. buleh ka?

Ady Syam said...

cilok jer.. sama2 carik makan :D

hanaahmad said...

salam saudara sy dah join kuasa RM ni tp nk tnye cmne nk dptkn e-book sume tu? n lagi satu ape mksud website hits tu? sy dah 2org join bwh sy. dorg perlu memasukkan RM20 baru mereka akn dikira aktif kn? n kt mne lg leh promote ek? ssh tul nk promote...hehe

Ady Syam said...

salam hanaahmad, kalau dah join just login masuk id kemudian pergi ke Download Produk di situ akan tersenarai kesemua ebook terus dan anda tinggal klik pada button download.

masuk web hits tu bermakna bilangan yg tertera menunjukan bilangan website itu dikunjungi seperti contoh ;

Web Hits : 217807

so 217807 kali di kunjungi

Anda juga perlu berhati2 dengan orang yg di taja kerana ada yang melengkapkan ruangan pembayaran tetapi tidak memasukkan / bank in duit tersebut. Kalau orang tersebut tidak bank in anda buleh sekat keahlian mereka,

nak promote senang jer,
kalau ada blog, promosikan link yg diberikan. Kedua email kawan2 dengan link. Ketiga pergi ke blog orang dan promosikan link anda melalui chatbox.

selamat berjaya