Wednesday, July 1, 2009

Pemenang Pengunjung Bertuah Ke 20,000

Tahniah diucapkan kepada Dee dan fiezabaiduri kerana telah menjadi pengunjung bertuah ke 20,000 (Sila amek award kat bawah tu ek... ), nampaknya counter unique aku dah biol (sama macam tuannya)... So kali ni kita ada 2 orang pemenang, Seperti yang dijanjikan mereka akan memenangi topup handphone, pengubahsuaian blog / banner percuma dan award... Hadiah misteri tak sempat aku nak berikan heuheuheu... bukan buruk siku tapi Insyallah minggu ni aku try usahakan.



Berbuat baik berpada-pada buat jahat jangan sekali, Alhamdulillah baru je join kuasaRM hari ni aku dapat taja 4 orang hehe (rezeki.. rezeki..) ringan beban skit bagi hadiah ngeee . Pemenang dah pun contact aku petang tadi masa kat kedai so besok hadiah akan diberikan serta merta.

Kepada pengunjung yang kurang bernasib baik, jangan berputus asa, cuba lagi ek... Insyallah ada rezeki aku akan buat lagi pertandingan seperti ini. Jutaan terima kasih kepada pengunjung yang berkunjung terutama sekali kepada follower yang setia terus berkunjung. Sebagai tanda penghargaan terimalah anugerah pengunjung setia aku yg tak seberapa ini, kalau yang dah ader tu tak payah laa amek
heuheuheu...



Insyallah lepas ni aku akan cuba memperbanyakkan lagi tutorial dan artikel untuk kita kongsi bersama. Disini kita bertemu dan saling bertukar ilmu.

6 comments:

Fiq said...

rajin bro buat peraduan. len kali buat la byk2 lagi ehh...

Dee said...

thanks bro...
aku da semadikan award ni kat blog aku.. huhu...
ade praduan lagi jgn lupe jmpt lagi yee...

ikiqzana said...

huhu... mcm peraduan sesama sendiri je menang... kih3x...

gelat ye....

terlupa plak ada peraduan...

J@J@ / Bini The Rock said...

kan aku dah kata.....

aku mst tertinggal ketapi....

huuu...
sedihnya x dpt hadiah!!!

Ummi Hanie said...

aiyoo..camana leh trlepas niii..smlm dok tunggu2 x mari2 lg nombornya..agaknye time tido org ramai2 terjah blog ni kot...ngaaa..

xper laa..congratz pd yg menang ekk

Bard Syah said...

wo...sudah.ada.pemenang.kah..
aiyakk!~
terlepassss..
uhukhuk.....

kongretulesyen.pada.pemenang2...
hekhek...