Wednesday, July 1, 2009

Peraduan Pengunjung Ke 20,000

STICKY MODE
PERADUAN

Syukur Alhamdulillah... Pengunjung ke sini telah mencecah 19,000 orang. Seperti yang di janjikan Peraduan untuk Pengunjung Bertuah Ke 20,000 akan berlangsung. So kepada pengunjung yang ke 20,000 nanti sila amek Print Screen dan hantarkan ke email atau YM aku di adysyam2001@yahoo.com. Nak tahu Hadiahnya? Jeng Jeng Jeng!!! Seperti Peraduan Pengunjung Bertuah 10,000 yang lalu di menangi oleh miszjue, Pemenang akan menerima topup handphone, award, banner atau pengubahsuaian blog percuma. Insyallah aku jugak akan sediakan hadiah yang sederhana berupa hurmm... Rahsia!!!

Terima kasih kerana terus mengunjungi dan membuat rujukan di sini.

Di sini kita bertemu dan saling bertukar ilmu....

29 comments:

keloncot said...

comfirm kalau nak masuk nie kene selalu jengah.. :)

Luth Textile said...

1 ribu darham..
2 ribu darhamm..
3 ribu darhammm...

Eyna's said...

Ni kena jengok tetiap ari blog ady nampaknye ni...heheh

hasni said...

waw
ada peraduan
tp slalunya kt x lucky
huhu

[ N ] ZuLaiNa said...

tq for the info..
=)

Dee said...

wui..harus cuba ni..mtk2 ada rezeki..

gobang blog said...

perlu disosialisasikan biar jd pemacu semangat

Seti@wan Dirgant@Ra said...

Harus absen nih setiap saat. Insya Allah sobat.

paan said...

paan dah kembali.hehehe.aku taknak lepaskan peluang untuk menang pertandingan nie.huhu.

Seti@wan Dirgant@Ra said...

kayaknya blog kamu sudah PR3 deh,... kok yang di footer belon diganti??

Rinna said...

Wah ada peraduan.. :)

CikYana(",) said...

contest ek?
insyaALLAH akan ku join
hihi

sutera putih said...

nakkkkk...
nakkk laaa...
berdoa...
nnt dapat..
boleh g2???
hikhik...
;p

adreYna said...

uhhhuu..mgkn xde hrpn nk mnang..:(
hnya wktu2 trtntu shj leh access bog en ady...

hana_tomei said...

nak ke skod slalu nie..lalalalala..
hihihi..
:p

J@J@ / Bini The Rock said...

Salam....

saya nak try juga..

tp saya masok sini baru 19421
ade lbh kurang 579 komen lagi ni....

ahhhh!!
sekejap je tu...entah2 esok dah
cecah 20000 dan saya mgkn dpt no 20001,,,,,

agghhh..melepasss!!!

nonna manis said...

nk masuk gak la..mane tau ade rezeki

Dee said...

waa...
lme tak msuk cni..
da dkt 20,000 daa..
taniah ady sya...

eNaSaN said...

19662....

adaKah menghampiri... hik3

tp suker blog nie byk info ...

thnx bro berkongsi ilmu...

keep sharing...

sharing is carinG (^_^)

J@J@ / Bini The Rock said...

alamakkkk...

baru 197001.....
ada 300 lagi ni....huuuu

noor afzan said...

nak join gak la nih..
best2..

Dee said...

sye dpt jdi pengunjung ke 20,000!!!
yuhuu...

lalink7 said...

wahh Mr ady..kalau pakai line tak guna topup henpon..maksudnye en.ady byrkan bil nye ke????

hehehehe =D

Pengubahsuaian blog percuma..wah lumayannnnnnnn..hehe..nanti nak jenguk2 jgk la cnie..kalau nak dekat 19,989 hint saye ye en.ady..

hoho =D

Fauzieah said...

alaa..dah melepas lak..tadi masuk tgk 19989..
tup2 biler refresh blk dah 20003...alahaiii...

lalink7 said...

Yola tue Dee..

Ady Syam said...

Kita dah ader Pemenang... Tahniah kepada pemenang!~!~!~

yang kurang bernasib baik cuba lagi yaa lain kali :)

I n n z said...

sobz sobz..
sedih jew :(

VIP| fLoRa ™ © said...

arghhh.. cedeynya.. huhu..

J@J@ / Bini The Rock said...

dah agak dah...

aku mst tertewas!!...

**berlari laju dgn perasaan hampa....sambil diperhatikan oleh sang lembu2 di tepi jalan dgn mulut ternganga.....**