Wednesday, May 27, 2009

Tukar Domain Tunggu Cek


Salam... Lama aku tak merepek kat blog sendiri ni ngeee :P, minggu ni aku slow sikit berblogging sebab tempat kerja aku sekarang ada banyak kerja. sebelum ni boleh rilek² depan komputer tapi sekarang... hampir setiap minggu ada saja penghantaran nak di buat ke sana ke sini ke situ ke siti nurha... hehehe... dan sebelum aku berehat untuk minggu ni aku nak tinggalkan beberapa pesan kat kawan² yang mana aku dah tukar domain... domain ni free jer dan aku nak ucap jutaan terima kasih kepada bro Daus yang sudi memberi tunjuk ajar, kalau korang nak domain macam aku punya ni kontek laa beliau... urut² skit sure dia ajar punya :P heuheuheue...

Dulu domain asal maysyda.blogspot.com kini aku dah tukar kepada ady.via.my Pengungjung masih bisa ya mengunjungi blog gua dengan domain yang lama kerna domain baru ini dan yang lama masih berfungsi seperti sediakala.. ya ampun.. ngapain sih bisa jadi begini. ok laa sebab aku tukar domain sebab suka hati aku laa heuheuheu ok ok laa sebenarnya aku nak elak kontroversi dari awal lagi yang mana ramai pengunjung sangka aku adalah seorang wanita aiyoyo!~ maysyda nama aku kalau diterbalikkan... maysyda=adysyam. harap² dengan domain baru ni pengunjung dan kawan² masih setia bersama blog Sederhana Itu Indah
Alhamdullillah setelah 3 bulan aktif (2 bulan sebelumnya tak aktif) dipersada blogger kini aku berjaya jugak buat duit dengan Nuffnang :P ngeee... rezeki... rezeki... syukur... berblog pun boleh dapat duit.
Kepada kawan² yang nak ajukan soalan tentang nuffang atau masalah blog boleh email aku di adysyam2001@yahoo.com atau add jer YM kita chat terus :) Insyallah kalau aku free aku tulun yang terdaya...

8 comments:

Ummi Hanie said...

Salam ,

sy pun tgh dlm proses wat blog guna via.my tp x brape terer laa..fenin2 lagik !

ade ape2 hal nnti buleh sy tanye ady yer

kembara™ said...

salam..
jumlah yang terkumpul tu memakan masa brape lame ye?hehe..:P
TQ

Luth Textile said...

bro,
tukaq ke DOT COM la..
baru gempak..
sabaq bang... nt duit byk, dapattla tukarr

D@U$™ said...

Tahniah Bro...
Dah dapat buat...
Terer la ko...

Ady Syam said...

Kembara: aku amek masa 3 bulan kumpul tu... Luth dot com kena ada fulus arr.. kena tunggu dulu... thanx bro daus tanpamu domain ini tak menjadi

kembara™ said...

oh..begitu..thanks ya..
:D

Aspalela said...

ahahhaha....

dulu mati2 aspa ingat blog ni fomfuan yg punyo....

skrg

hidup2 pecaya blog ni ady(lelaki) yg punyo...

ekekekkek...

**kena tukor add la ni kiranyer ye???

Encik said...

tukar domain ni idea yang bagus..tapi kalo ada domain .com sendiri laagi bagus

8 sen je sehari..stahun baru RM30

Panduan Tukar Domain