Thursday, May 28, 2009

Maintenance

Kerja-kerja penyelenggaraan sedang dijalankan, sila rujuk pada label dan archive yang sedia ada untuk rujukan.

P/S : Orang komplen blog aku berat... lambat nak bukak... so aku buat slow² untuk selenggarakan balek... :) Chaiyok!

8 comments:

ibu_umairah said...

cute jeeee......gambar tu!!!

ikiqzana said...

salam ady.. harus cuba.

:: HUSNA :: said...

ady... kalu blog berat sbb ape ye..

Ady Syam said...

biasanya blog berat sebab gambar yang di upload terlalu besar... widget banyak pun salah satu sebabnya...

Ummi Hanie said...

salam ,

blog sy pun alami problem yg same gak..berat nk loading . skang tgh baiki2 gak la , espeselly kurangkn gamba2 n widget sket2 .

satu lg , leh ajar tak sy cmner nk upload blog ke via.my ni?tp kan sy tgk via.my ni slalu broken link

kembara™ said...

aduss..nampak gaye kene edit balik blog sayer...amat3 berat nih...hins3...

Ady Syam said...

kembara dah test ke blog tu berat kat http://ady.via.my/2009/06/blog-berat.html?

kembara™ said...

hehe..dah test dah...berat yang boleh memboringkan pengunjung..tapi skrg dah banyak edit..oklar...laju je nak bukak...:D