Thursday, May 28, 2009

Makan Pun Boleh Dapat Duit

Makan di Island Red Cafe (IRC) - Dapat Duit !! Dua bulan dapat komisen RM86,009.07 !!!

Salam Kawan²... Percaya atau tidak itulah hakikatnya makan pun boleh dpat duit, hari ni aku diberi tugas untuk publishkan cerita ini oleh bos aku sendiri. Bagaimana boleh dapat duit dengan makan? Senang sebab semua orang perlu makan nasi dan lauk-pauk setiap hari. Ubah saja tabiat makan direstoran yang tak bagi komisen kepada restoran yang bagi komisen! Ah kepada sesiapa yang suka makan kat luar tu eloklah tambah pendapatan dengan mengikuti program ini.

Klik Gambar Untuk Saiz Besar
Macam mana dapat wang besar?

Jadi ahli Island Red Cafe dengan membeli prepaid voucher yang dimasukkan dalam debit card anda.

Anda dapat 20% diskaun semua makanan yang anda pesan melalui debit kad anda.

Tiada tarikh luput untuk anda guna wang anda itu.

Anda akan diberikan dua website

1. Website syarikat untuk anda lihat maklumat komisen dan hiraki anda.
2. Blog anda sendiri untuk anda guna marketing.

Jangan Lepas peluang ini, kepada yang berminat untuk mengetahui plan dan strategi program ini, sila hubungi saya di talian 016-6189594 / 03-87390423 atau hubungi web rasmi kami di www.kmlcentre.com

8 comments:

Dee said...

aiseh..baru smlm gi dgr mamat sorang ni citer psl IRC ni..thru blogger gak..modal rendah..ok gak..dee tgh consider..

nURmALa mAZLan said...

eh...biar benar nih?

SRISUFI said...

hurmmm...menarik!!!!

Fairuz Selamat said...

agak menarik.. adakah aku akan tertarik...? more to yes ni.. eeheheh

n@m@n said...

wow..mcm2 eh..mkn pon boley

xlyn said...

emmm..tgk mcm best je..

VIP| fLoRa ™ © said...

waa.. mkn pn buley.. ajar la..

Ady Syam said...

kepada yang berminat sila YM aku secepat yg mungkin.... dan jangan lupa layari web rasmi kami di www.kmlcentre.com