Saturday, May 16, 2009

Template Orange Star


Hari ni kebosanan melanda... Dah la semalam nak tengok wayang badan pulak rasa tak sedap... Kat kedai pulak aku duduk sorang² sebab my bro keluar pegi jumpa kawan lagipun dia cuti hari ni. So aku try² buat template untuk membunuh masaku yang berjalan tanpa henti dan mengenal erti hidup ini... huhuhu merepek sudah! Masa itu emas! Lagi pun aku masih lagi dalam proses pembelajaran lebih detail mengetai blogger. Oleh kerana aku suka sangat warna orange so template kali ni aku bagi nama Orange Star... Bintang tu dapat ilham masa nak carik background... Last² dapat yang ada bintang².... Template ni aku buat khas untuk kawan² yang gemar warna oren macam aku jugak :P dan template ni ada 3 column... Header aku muatkan sebagai background so kawan2 boleh padam jer kalau nak masukkan header sendiri dekat edit html bahagian url. Nanti aku free aku buat warna lain pulak ek... Jika berminat... Silakan sedut dengan meng'KLIK" butang di bawah.


Kalau ada apa² kemusykilan atau yang tak kena mengena template ni tolong komen ek... :P

3 comments:

lili11 said...

Uh aku suker tapi oren sangatlah Pak Ngah. Lagipun aku masih sayangkan background skarang walaupun kurang menyerlah... later maybe. Nak tukar tapi ...

aimee said...

cantek2!

Alwanieyusoff said...

abg ady, wat le tutorial nak wat template mcm abg ady wat tu. sy teringin nak design template sendiri... huhuhu