Thursday, August 13, 2009

Kempen iLoveMalaysia Jom Join!!!



Inginkan Smartphone iPhone 3GS yang berharga lebih daripada RM2500 atau Western Digital Hard Disk 320GB, ah!!! ini la peluangnya! Exabytes Network kini sedang menjalankan perduan "Campaigns iLoveMalaysia" sempena Malaysia akan menyambut ulangtahun hari kemerdekaan yang ke 52. Exabyte Network menawarkan 2 Smartphone iPhone 3GS dan 10 Western Digital Hard Disk 320GB kepada mereka yang mempunyai blog / website.

Syaratnya anda hanya perlu ke laman web Exabyte Network dengan Klik gambar yang ada pada tepi sebelah kanan di dalam blog ini dan ikut arahan yang diberikan. Ianya hanya memerlukan 5 langkah mudah dan anda akan berpeluang untuk memenangi hadiah lumayan.


Smartphone iPhone 3GS


Western Digital Hard Disk 320GB

Isikan borang @ Registration Form yang di sediakan dan jangan lupa masukkan email aku adysyam2001@yahoo.com sebagai Referrer's Email di dalam borang tersebut. Selamat Mencuba dan Berjaya!!!

P/S : Kalau aku menang aku buat peraduan untuk Handphone atau External Hardisk aku, err... kira 2nd hand laaa heuheuheu

7 comments:

LuVidA^^ said...

abg ady....gud lux...
menang nnti nk pnjam ipod ek..
huhuk..
luvida malas mau join.. :D

CikYana(",) said...

alamak mls la nk join
hikhikhik
pape pun..gudluck yer
smg menang :)

Dee said...

good luck!!

mintAng_teLip2 said...

MUyEh mEnAg keP NeH. . . HoO~ . . .

lalink7 said...

bro Ady :

sy ade tertanye2..y kalau nak masuk referer email kene letak email org yang publishkan I LOVE MALAYSIA tue..
macam MLM plak..
macam vote plak..
hehe..so, sy rase malas mau join..
hehe...
btw i really love Malaysia..

Ady Syam said...

contest tu lalink7 berdasarkan refer and win, bukan mlm laa... biasanya contest macam ni org buat untuk promote dorang punya web, tak semestinya referer yg banyak leh menang sebab undian di buat secara random, kalau join nasib laa kalau buleh menang, kalau tak join memang tak dpt apa2 laaa :).. just try luck...

Nasir said...

Siapa Azizan4444?

http://www.akubetul.com/2009/08/aku-jadi-mangsa-plagiarism-lagi.html