Thursday, October 8, 2009

Update Gambar Raya


Tahun ni raya tak seberapa sebab tak dapat balek ke kampung halaman di Sandakan, namun raya musti raya kan? Baju raya orang rumah belikan... kira sedondon gak laa(main beli jer) dan kebetulan kakak aku di Kajang pun pakai warna yang sama. Kerana wife Due dekat² time tu so kami hanya dapat beraya di KL sahaja tapi sampai sekarang baby tanak kuar lagi... huhuhu...

wife aku due 3 Oktober dan skrg ni hanya menunggu hari sahaja lagi... masa hari due hari tu kitaorang ada pegi scan dan alhamdulillah semuanya ok... dan just tunggu baby nak keluar jer... doktor cakap baby terlalu selesa dalam perut Umi dia... huhuhu... ok laa tanak merepek lagi ni sedikit gambar raya aku nak tepek.




11 comments:

POSH76 said...

selamat hari raya

wah kaler sedondon...hehe

KUNTONG said...

Selamat Hari Raya, Insaallah tahun depan balik kampung, bawa sekali baby. Atoknya nak tengok jugak.(Blog anda amat berguna kpd blogger macam saya ni. Otai blogger. TQ.

joegrimjow said...

sbulan pose
sbulan raya
huhu

dotblogspotdotkom said...

huhuhu raya sebulan... jom kita raya kan aidilfitri nih..huhuhu

ikiqzana said...

xpe la ady.. walaupun x dpt balik kg kt sandakan.. tahun depan leh raya gan baby.. mesti seronok smbil tu leh kmpul duit raya tuk anak ady skali... hehehe...

CINTAMANISZ Lite said...

Sebenarnya..raya ni nak rasa syahdu masa takbir bergema malam raya, sebelum raya dan selepas solat raya..
Pas dah menyusun sepuluh jari bermaafan tu..dah biasa aje..pasal depan mata byk hidangan (ni pun kalo tak beraya sengsorang diri ler, hihi..)

Wah..kat tangan tu ada duit raya ler..bak ler satu, hihi..

Dee said...

cantiklah oren..selamat hari raya ady..

kembara™ said...

slamat hari raye jgak..hehe..semoga baby akan lahir dengan selmat..:)

u-neey said...

Selamat Hari Raya..
Semoga selamat mendapat baby yg comel dan sihat.. Insyaallah..

eNaSaN said...

selamat raye...wlaupUn dh lamBt


wah thUn nie family kiter pon orange juga...



mmg musim oreN kot...hik3

wanshah said...

bro, patut raya tahun ni kena warna biru. baru sedondon ngn blog ady ni. huhuhuhu.. :-P ape pun slamat hari raya bro. baby tu nk bagi parent dia beraya sakan dulu. tu yang lambat kuar agaknye kot. :P