Thursday, September 10, 2009

Waarrgghh!!! Bandwidth Exceeded

Salam... terlebih dahulu aku ingin memohon maaf atas kesulitan yang terdapat pada blog yang pernah aku service atau pernah menggunakan perkhidmatan SII. Untuk makluman, kesemua gambar yang diupload melalui Photobucket tidak dapat dipaparkan seperti sediakala kerana telah mencecah limit dan bermaksud aku kena update daripada free kepada berbayar. Dah lama aku nak nak bayar tapi aku tak reti buat transaction luar negara ni lebih² guna Dollar, So untuk temporary aku dah masukkan kesemua gambar tersebut kedalam hosting berbayar sementara sehingga aku dapat hosting sendiri.

Jika anda menggunakan sebarang gambar daripada Photobucket sila ubah LINK url gambar tersebut daripada photobucket ke buspowersystems.

contoh :

http://i278.photobucket.com/albums/kk115/jiwangzz/merdeka.gif

Kepada

http://www.buspowersystems.com/jiwangzz/merdeka.gif

Harap Maaf.

Yang Betul
Ady Syam,
Anak Islam Sahabat Alam.
Di Sini Kita Bertemu Dan Saling Bertukar Ilmu.

3 comments:

Ivy Metaga said...

huhu tak reti lah....hurmm nasib baik juga sy jarang upload gambar dalam photobucket...
tq for the info juga

n@m@n said...

aku dh kena masa awl posa aritu..hoho

abis gmbr-gmbr yg ada


mcm mana nk wat gmbr playlist musik kita sndiri ady??

Fyzal said...

salam saudara..

pertama kali sampai di sini..

blog yang hebat.. beruntung ketemu blog saudara..

Fyzal's Territory

Mind Heart Lines