Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya, S.I.I Berehat...

Salam... Terlebih dahulu aku nak bagi kad raya di atas ni kepada semua follower dan pengunjung S.I.I, Alhamdulillah dalam kesibukan ni sempat jugak aku create kad raya ni, mungkin masih awal untuk aku ucapkan tetapi memandangkan selepas ni teramat banyak kerja dan perkara yang perlu dilakukan aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin" yang bakal kita rayakan dalam minggu ni (Insyallah).

Macam mana persiapan Aidilfitri tahun ni? Mesti meriahkan seperti tahun² yang lalu... Namun tahun ni amat mencabar bagi aku kerana terpaksa beraya di KL dan tidak dapat balik cuti ke Sandakan seperti tahun² sebulannya. Kena wajib beraya di sini sebab my wife dah masuk 38 minggu dan bila² masa sahaja boleh melahirkan anak sulung kami. Insyallah semuanya selamat.

Selepas ni mungkin aku akan berehat sementara untuk berblogging memandangkan banyak perkara yang perlu di lakukan, banyak posting yang perlu di ubah didalam blog ini terutama sekali di bahagian SII Muzik sebab bandwith exceeded hari tu. Maaf kepada pengunjung tidak dapat aku jawab soalan dan sediakan request, Insyallah sekembalinya aku nanti... Aku akan cuba yang terbaik...

Wassalam...

7 comments:

lalink7 said...

slmt ari raya jgk abg ady..

Dee said...

selamat hari raya n maaf zahir batin..tenang tau nti bila dpt baby..mesti x sabar..

Ummi Hanie said...

slmt hr raye maaf zahir batin..

dah kidnap kad ni..sile ambik kad raye sy juge..tq

WerT said...

selamat ari raya juga...

reen said...

SELAMAT MNYAMBUT HARI RAYA..

sudi2knlah amek my e card raya ye..:D

nadnye said...

salam aidilfitri buat ady sekeluarga.... Selamat menyambut kelahiran anak sulung yeaa.. sure seronok nie..

Baba Roshidan said...

Selamat Hari Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir Batin

Daripada:
Mohd Roshidan Hassan
Junaidah Kassim
Nurul Ain Fathihah
Mohd Afnan Fathurrahman
Nurul Amirah Fatin
Nurul Adeebah Farzana
Nurul Atiqah Farhani
Nurul 'Adilah Farihah
Mohamad Adnin Firdaus